HTML

granada

Néhány magyar a Corvinusról Granadába ment nyelvet tanulni :)

Friss topikok

  • Sisca: Hola! En most csak Gorogorszagrol tudok beszamolni. itt is piszok meleg van, de naon jo. Jok a kep... (2008.08.14. 12:22) történnek
  • Sisca: Hali! Mindig csak mondod, de mutatni mikor fogsz? Képek nincsenek? A hegyi falvak, a viaduktot, ja... (2008.08.11. 15:16) A tengerpart után :)
  • Sisca: Na hol van már a második?! Jó, gondolom jobban töltitek az időtöket. De azért írj! puszi (2008.08.08. 10:51) Első :)

Linkblog

2008.08.10. 10:58 ewicaj

A tengerpart után :)

Sziasztok!

Hát a tegnapi napunk fantasztikus volt!

Leruccantunk busszal az 1 órára lévő Salobre(n~)ába a tengerpartra! Kavicsos tengerpart a Costa Tropicalon, amilyenen én még eddig nem voltam (papucsban mászkálás ide vagy oda), nem is sok bőr maradt a talpamon :D. Frickókám meg kicsit rommá égett, hiába kenegettük :S De mára már yol van, csak a lába fáj, amit elfelejtett lekenni, és a vörös mint a rákláb nem is kifejezés rá :)

De maga a hely maravillosa, már az odaút is: eszméletlen hegyek között vezetett, amiken viaduktok ívelnek át, de nem ám csak olyan, mint a M7esnél :D És a tengerpart mellett is, ha bementél a vízbe, és visszafordultál, gyönyörű hegyek, az egyiken maga Salobrena falu, ami úgy néz ki, h a hegyoldalt végig lépcsőzetesen hófehér házak borítják, nincs egy üres négyzetcm, a tetején meg egy vár. Hát mondanom sem kell, hogy ahhhhhhhh! A tenger pedig gyönyörű tiszta, elég sós, alig kellett taposni, és fél métert kellett bemenni, és 3m mély (az egyik csaj lemerült megnézni), és még ott is látni lehetett az alját! Gyönyörű köveket sodort ki a víz! És nyugi Anya, nem voltak állatkák, és vigyáztunk egymásra :D

Volt egy étterem, ahol olyan kaját adtak, h eléd raktak egy forró követ és azon sütögethetted magadnak a steaket, meg egyben sütögették a polipokat nyárson kint :D Még nem ettem egy olyan jó igazi tengeri valamit, de már várom!

Ja, és boldog névnapot a világ legjobb Anyukájának!!! Ne hari, hogy nem köszöntöttelek fel, mikor beszéltünk, de itt szerintem gyorsabban halad az idő, vagy mi :D NAgyon szeretlek!

És szinte hihetetlen, hogy már eltelt egy hét! Ha nem vigyáztok, máris ott vagyunk megint a nyakatokon!

Írjatok ám ti is, hiányoljuk az otthoni élménybeszámolókat!

Pussz Mindenkinek!

É&F

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granada.blog.hu/api/trackback/id/tr83609024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogica31 2008.08.10. 17:33:11

Drága Tesó


Mondtam anyának, hogy ti már felköszöntöttétek a névnapján... Szóval ne buktasd le magad. De minél többször annál jobb:D pusz

Rihi 2008.08.10. 20:39:31

Üdvözlet Domiról :)

Sisca 2008.08.11. 15:16:23

Hali!
Mindig csak mondod, de mutatni mikor fogsz? Képek nincsenek? A hegyi falvak, a viaduktot, ja és frici ráklába...:) lássuk!
Holnap megyek göröghonba. De olvaslak majd! írjál!
PUSZPUSZPUSZ!
süti beállítások módosítása