HTML

granada

Néhány magyar a Corvinusról Granadába ment nyelvet tanulni :)

Friss topikok

  • Sisca: Hola! En most csak Gorogorszagrol tudok beszamolni. itt is piszok meleg van, de naon jo. Jok a kep... (2008.08.14. 12:22) történnek
  • Sisca: Hali! Mindig csak mondod, de mutatni mikor fogsz? Képek nincsenek? A hegyi falvak, a viaduktot, ja... (2008.08.11. 15:16) A tengerpart után :)
  • Sisca: Na hol van már a második?! Jó, gondolom jobban töltitek az időtöket. De azért írj! puszi (2008.08.08. 10:51) Első :)

Linkblog

2008.08.04. 23:14 ewicaj

Első :)

Hola!

Hát yo sok minden történt velünk, mióta nem láttunk titeket, pedig csak pár nap :)

Az utazás sem volt semmi, ugyebár Frankfurtban a reptéren éjszakáztunk, csöviztünk, földön aludtunk, bőröndöket hússzor átpakoltuk, hogy mindenhogy jó legyen :D (ja, ryanairrel ne nagyon repüljetek, full szenvedés :) Szóval Frankfurtban volt egy napunk, átbuszoztunk Mainzba, pont valami fesztivál volt, söröztünk meg koncertet néztünk.

Aztán végre megérkeztünk Granadába 26-7 óra utazás után :D Iszonyat meleg van, a sziesztát nem csak kamuból találták ám ki, mert lusták! Vannak pálmafák, meg díszfának narancs citrom és lime fák!  Ja, de még ahogy megérkeztünk, nem jöttek értünk, kicsit  beparáztunk, mert  nem lehetett elérni a kontaktunkat telefonon, senki mást nem ismertünk, a taxis meg kidobott minket egy címen, szóval megint csöveltünk egy ideig, meg pánikoltunk, de aztán minden megoldódott :D

Az albérlet tökyo, szép a lakás, bár vannak háziállataink, hangyák meg egy cuki gyík, Tomika :D Felszereltség kicsit szegényes, edények nem nagyon vannak, de megoldjuk. Csak magyarok vagyunk, így itthon sajna nem naon gyakoroljuk a spanyolt... Ja, a netet meg lopjuk, szóval ha msn-ezünk és eltűnünk néha, az azért van :D

A suli az kicsit más tészta, valószínűleg vért fogunk izzadni lagalább az első héten, mert amint kiderült, ők azt hitték, mert az egyetemmel úgy állapodtak meg, hogy mi már tudunk középfokon spanyolul és ez egy üzleti kurzus, ehhez képest az ötből (hatból mert egy lánnyal még nem taliztunk) egy lány beszél jól, mi meg csak pislogunk... Úgyhogy ez még most kicsit nem olyan jó, engem eléggé megviselt lelkileg az első nap, hogy kb 20%át értettem annak, amit beszéltek hozzám, de küzdünk, nem adjuk fel! Ja, meg van egy olasz fickó csoporttársunk, aki már nyugdíjas, Mario, és elég jófej.

Ja, még voltunk kicsit városnézni, meg ilyen mór piacon, minden gyönyörű. Frickó már első nap vett egy vizipipát :D:D Kajákat még nem sokat kóstoltunk, de nemsokára ráállunk, itthon is spanyol kajákat szeretnénk főzni, van sok hal, meg herkentyű, meg minden.

Na elég már belőlünk, kérdezzetek nyugodtan emilben, itt majd válaszolunk, meg írjatok ti is, hogy mizu otton.

Képek nemsokára!

Pussz

Évi és Frici

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granada.blog.hu/api/trackback/id/tr19600850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sisca 2008.08.05. 09:43:03

Jaj de jó!!!!
Mármint nem a sok óra kínszenvedéses út, hanem h ott vagytok. Írjál gyakran!!!! Szeretlek! Puszi!!!

Bogica31 2008.08.05. 12:23:42

Sziasztok Tesók!!! Mostmár szemmel tartunk titeket minden elérhető módon:PÉrezzétek jól magatokat, és írjatok, és minél hamarabb KÉPEKEEEEET akarunk! Ja, és el ne felejtsétek a hugicátokat:D Puszilunk Titeket (ja meg anyát se):)))

bogcs 2008.08.06. 18:37:05

sziasztok!
örülök, hogy épségben megérkeztetek :)
érezzétek magatok nagyon jól, és tanuljatok szorgalmasan!
üdv a háziállatoknak is :D
puszi

Sisca 2008.08.08. 10:51:55

Na hol van már a második?! Jó, gondolom jobban töltitek az időtöket. De azért írj!
puszi
süti beállítások módosítása